70 27 10 27
Ring til os

Bliv vikar

Bliv vikar


Vil du arbejde som vikar hos VikarCompagniet

Vil du arbejde som vikar hos VikarCompagniet, skal du først til en samtale med en af vores personalekonsulenter. Du kan enten ringe, skrive, sende en mail eller sende dit CV til vores kontor, hvorefter du vil blive kontaktet af en af vores konsulenter angående et interview.

Ved det personlige interview diskuterer vi dine forventninger, muligheder og ønsker til et job.  Når vi er enige om, at vi vil arbejde sammen, indgår vi en tilknytningskontrakt, således at både du og vi kender de gældende betingelser, der selvfølgelig er underlagt den gældende lovgivning og i overensstemmelse med fagforeningerne.

 

Kan jeg få et fast job?

I ca. halvdelen af vikariaterne bliver vikaren og virksomheden så glade for hinanden, at det ender med fast job i virksomhedens regi.

 

Hvad skal jeg huske?

Til første møde skal du medbringe din straffeattest. Vi benytter os kun af vikarer, som kan fremvise en ren straffeattest. Har du tillige et truckkort, skal du også medbringe det. Har du et CV, må du også meget gerne tage det med.

 

Hvad får jeg i løn?

Du får den tilsvarende løn som de andre nystartede medarbejdere på den pågældende virksomhed får. Det vil sige at du vil opleve at din løn kan variere lidt op eller ned, afhængig af lønaftaler og jobtype. Du vil få løn udbetalt efter dine underskrevne timesedler hver 14 dag.

Send os evt. en besked, ved at bruge kontaktformularen nederst på siden.

 

Du kan også uploade et CV ved at klikke her.


Har du spørgsmål