Om os

Lær VikarCompagniet at kende

Vi mener at din succes er lig med vores succes hvorfor vort arbejde med at udvælge kandidater og vikarassistance er baseret på at tilgodese alle parters behov.

Succeskriteriet er, selvom faglig kvalifikationer altid er vigtige og essentielle, også et spørgsmål om menneskelige egenskaber og om udbyder og efterspørger af vikarassistance taler samme sprog og matcher hinanden. Derfor lægger vi meget stor vægt på at kende baggrunden og kulturen i din virksomhed ligesom vi lægger stor grundighed i udvælgelsen af kandidater og vikarer.

Vi hjælper dig med rekruttering og vikarassistance hvad enten det drejer sig om en person en dag eller mange personer i mange dage.
Vi er meget fleksible og har både generalister samt specialarbejdere indenfor lager, logistik, produktion samt generelt håndværk.
Da vores udenlandske vikarer er meget populærer indenfor lager og produktion er det for vore kunder vigtigt at vide, hvad man kan forvente af udenlandsk arbejdskraft. For at imødekomme denne del, afholder vi møder med vores kunder, hvor vi informerer om fordele og ulemper ved udenlandsk arbejdskraft, herunder sprogbarrierer, mentalitet mv. Derudover er der fast tilknyttet tvesprogede koordinatorer, der aflægger besøg hos kunden for at hjælpe til med implementeringen af de nye medarbejdere og forebygge evt. vanskeligheder.

Vi bestræber os på dagligt at gøre os fortjent til den tillid vore kunder viser os ved at udvise stor respekt for alle de mennesker vi arbejder med og tage ansvar for vore handlinger.

Vi optræder og arbejder hæderligt, og kommunikerer ærligt i alt hvad vi gør og siger. Vi er medlem af Vikarbranchen, hvilket er din garanti for et vikarbureau med tingene i orden

En del af:

Skriv til os

Udfyld kontaktformualeren eller ring til os hvis du har en forespørgsel. Som eksisterende patient kan du bestille din tid online hos os.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.