Whistleblowerportal

Whistleblowerportal

En sikker, uafhængig kanal til indberetning af lovovertrædelser og andre kritisable eller uetiske forhold. Nederst på denne side finder du linket til vores Whistleblowerportal. Her kan du læse mere, få svar på ofte stillede spørgsmål og lave din indberetning.

Whistleblowerportalen kan benyttes af vikarer, medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører. Vores Whistleblowerordning er et udtryk for åbenhed og ansvarlighed og skal ses som et supplement til den interne dialog i Vikar-Compagniet

Whistleblowerportalen har til formål at sikre en anonym, fortrolig og uafhængig kanal til indberetning af forhold, som ikke umiddelbart kan håndteres via de almindelige kanaler. Ordningen sikrer, at alle indberetninger behandles fortroligt og under sikre rammer af det uvildige af vores HR. Afdeling, Georg Jensen.

Du kan bruge Whistleblowerportalen til at indberette uregelmæssigheder, uetisk adfærd, overtrædelse af lovgivningen eller begrundet mistanke herom. Du kan ligeledes indberette overtrædelser af interne retningslinjer.

 

Whistleblowerindberetning som vikar hos Viakrcompagniet

Whistleblowerordningen kan selvfølgelig også benyttes af dig, som er vikar gennem Vikar-Compagniet. Vær dog opmærksom på, at Vikar-Compagniet. Whistleblowerordning er forbeholdt indberetninger om forhold omkring Vikar-Compagniet .

Oplever du lovovertrædelser, kritisable eller uetiske forhold hos en af Vikar-Compagniet`s virksomhedskunder – som ikke kan håndteres via de almindelige kanaler – skal du benytte kundens whistleblowerordning.
Du kan læse meget mere og få svar på ofte stillede spørgsmål om Vikar-compagniet`s Whistleblowerordning på linket til portalen herunder.

Læs mere om Whistleblowerordningen og indberet

Skriv til os

Udfyld kontaktformualeren eller ring til os hvis du har en forespørgsel. Som eksisterende vikar kan du bestille din tid online hos os.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.